Workshop

Persoonlijke aandacht

De Workshops worden niet klassikaal gegeven, maar 100 % persoonlijke 1 op 1 aandacht. In alle rust krijgt je persoonlijke training. Geen afleiding van snelle cursisten, op je eigen werktempo worden de workshops gegeven. Iedere cursist is na een workshop in staat om een website te maken.

Workshop Website maken

 Leer in zeer korte tijd een website bouwen en beheren.
Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Workshop Webdesign

Bespaar veel geld door je eigen website te maken en te onderhouden.

workshop

Workshop Website maken

De beste website van de wereld maken? Leer in zeer korte tijd een website bouwen en beheren. Bedrijven en particulieren, maak nu zelf op een eenvoudige manier je eigen website. Nooit meer afhankelijk zijn van een webdesign bureau. Begin nu met het zichtbaar maken van jouw bedrijf. 

workshop website maken

Workshops Webdesigner

De beste website van de wereld maken? Leer in zeer korte tijd een website bouwen en beheren. Maak nu zelf op een eenvoudige manier je eigen website. Nooit meer afhankelijk zijn van een webdesign bureau. Bespaar veel geld door je eigen website te maken en te onderhouden.

workshop webdesigner

gratiswebsitesmaken.nl 

Zoek nu niet langer meer naar andere websitemakers, ze zijn toch allemaal duurder. Neem nu een voorsprong op de concurrent met een website van Jimdo of neem contact met ons op voor advies voor de juiste keuze voor je website.

Servicedesk:
Drachten: 0512523459  19:00 uur - 22:00 uur ook in het weekend.
Storingen melden via mobiel: 0646432900